Sommerhilsen 2016

Postet av J2006 (10 år) den 1. Mai 2016

Kjære håndballforeldre!


I dag var den aller siste håndballaktiviteten over for «J9». De 11 av jentene som deltok hadde flere magiske øyeblikk under DNB Trondheim cup! Til tross for at dette var et gjensyn med E-hallen (bank i bordet, nå blir det ikke flere!), så fikk jentene masse spilletid i et heftig kampprogram med få innbyttere. Vi fikk bryne oss på flere tilreisende sterke lag, men jentene henter stadig oftere frem «løvinnen» i seg og viste både motspillere, tilskuere og trenere at de kan spille sabla godt forsvar! De få skuddene som kommer gjennom, rydder våre dyktige målvakter ofte opp i. Fremover var det også mye bra å se, spesielt artig å se hoppskuddene og gjennombruddene som begynner å komme nå :)

Sesongen 2015-2016 har vært en herlig reise. Siden vi startet opp i slutten av september med trening, har vi spilt 34 seriekamper i perioden oktober - mars, fordelt på gruppene vi har rotert med. Tre cuper har vi også vært med på. Jentene har vært 20 i antall, helt til nå i det siste når to jenter dessverre har sluttet pga flytting (Tonje og Elise).


Utviklingen gjennom sesongen har vært veldig god. Jada, vi har selvsagt fortsatt mye å kunne jobbe med - men den modningen jentene har hatt i spilleforståelse, tøffhet og ferdighetsutvikling av pasninger, skudd og forsvarsspill - er veldig gøy å være vitne til. Vi ser at jentene begynner å spille «ordentlig håndball» :)

Denne sesongen var også siste sesong i «minihåndball» (6-9 år). Fra høsten av starter vi med 6’er håndball (10 og 11 år). Det er i utgangspunktet ordinær håndballbane og -regler, med et par unntak: 6 spillere (i stedet for 7) og nedsunket tverrligger. Seriekampene blir nok spilt i C-hallen, som er litt mindre enn ordinær håndballbane. Vi gleder oss veldig til dette!

Da gjenstår det bare sosial avslutning for jentene førstkommende tirsdag kl 18-20 på Loftet. Vi trenerne er veldig glad at dere foreldre - gjennom den eminente sosialkomiteen - har tatt på dere å bidra til å sveise samholdet mellom jentene enda mer. Vi vet alle at det sosiale fellesskapet er en ekstremt viktig faktor for å få jenter til å fortsatt holde på med idrett etterhvert som de blir eldre.

Til høsten blir det et nytt foreldremøte. En ny sesong med nye sportslige utfordringer. Og forhåpentligvis så får vi dere foreldre med på en «reisecup»! Shell-cup i Kristiansund i april 2017 peker seg ut. Mange Flatås-lag bruker å delta hvert år, og når jentene våre blir 10 år kan de også delta :)

Takk for oss, og takk jentene deres for innsatsen! Sees etter sommeren igjen!


Mvh Trenerteamet J2006;
Marte, Ann-Kristin og Torstein (samt oppmann Jørn Tomas)Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc