- Vi anbefaler trenerkurs!

Postet av Flatås IL - Håndball den 6. Sep 2015

Forrige helg 28. - 30. august gjennomførte fire av våre trenere NHFs intensive TRENER 1-kurs, modul 1-6. Selv om mesteparten av helga gikk med på kurset, så var det ikke en dråpe anger å spore i de engasjerte trenerne.

- Kurset er veldig bra lagt opp med litt forberedende teori og erfaringsdeling, samt masse praktiske øvelser i hall. Vi fikk virkelig kjørt oss - både som utøvere selv i tillegg til å lede enkle øvelser på resten av deltakerne med veiledning i etterkant, sier trener for J2006 - Torstein Solli Hansen.

Flatås Håndball dekker kostnadene med trenerkurs som kommer klubben og våre spillere til gode fremover. Klubben oppfordrer de trenerne som er interessert til å ta kurs for å utvide horisonten sin og for å se pedagogikk og teknikk med nye, reflekterte øyne.

- Skulle ønske jeg hadde tatt dette kurset samtidig med at vi startet opp med nybegynnerkull for to år siden, sier Ann-Kristin Green Helgetun som er trener for både J2006 og G2004.

Det er aldri for sent å ta kompetansehevingstiltak. Forutenom Trener 1-kurset, så har NHF også et helt nytt "minihåndball-trenerkurs" over en hel kveld som er spesielt tilpasset foreldre som føler de ønsker seg litt drahjelp før de går i gang som ferske trenere med de minste 7-8-åringene.

Nærmere informasjon om kursene fra NHF region Midt-Norge vil etterhvert fylles ut på de nye nettsidene deres.


Glade trenere full av ny kunnskap etter Trener 1-kurs

På bildet f.v.: Hilde Riksfjord Løvdal (trener J03), Evy Mellemsæther (trener J03), Torstein Solli Hansen (trener J06) og Ann-Kristin Green Helgetun (trener J06 og G04).
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc